Frakt & Retur

Into Shipping Policy

 Into
 Ett. Det kommer att finnas 24-48 timmar för att ordna transporten efter att du är klar med betalningen under normala omständigheter.

 Into
 2. Leveranstid:. 5-10 arbetsdagar (exklusive helger och helgdagar)

 Into
 Tre. Det finns några sätt att transporter för dig att välja mellan. En är EMS (Express Mail Service), lika med USPS (The United States Postal Service), är den andra TNT och DHL etc. Du kommer att få order utan kostnad om du väljer den första vägen. Alternativt kommer det att komma fram till din dörr inom 3-4 dagar, med ytterligare betalning om du väljer det senare.

 Into
 4. Observera att det bör finnas en vuxen (över 18 år) att underteckna för leverans i Amerika, eller kommer att flytta tillbaka till ditt lokala postkontor om det finns ingen hemma. Sedan vänligen vänligen kontakta ditt lokala postkontor, utan tvekan.

 Into Ångerrätt

 Into
 Ett. Se till alla återvändande poster inte får bäras, ändras eller washend, med alla tillbehör etikett, och kan säljas vidare.

 Into
 2. Vi har haft ett gott rykte för hög kvalitet, snabb leverans, de senaste stilar och bästa kundservice. Men ibland om du får kläder i fel storlek, färg eller stil som vi skickar, håll dina kläder och du kommer att åter skicka rätt ersättning i kortare tid utan kostnad.
 Tre. Om du har andra frågor om din order eller kommentarer om vårt företag, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Tack.